BRANDING

 
För såväl företag som privatpersoner tillhandahåller vi alla typer av produktmärkning.
 
I våra lokaler i centrala Stockholm driver vi en av landets äldsta och mest välrenommerade
brodyrverkstäder. Vi tillhandahåller även alla sorters tryck.

Vanligen är det mest ekonomiska alternativet att handla både produkt + märkning av oss, även om
det går lika bra att komma in med egna varor för förädling.
På den här sidan har vi samlat lite information de vanligaste teknikerna för branding av textila produkter.  För hårda varor som pennor, muggar, flaskor och annat finns ett antal andra tekniker som vi gärna beskriver i samband med förfrågan och offert.
-
 

BRODYR

Brodyr är den förädlingsmetod som enligt de flesta ger det finaste resultatet. Brodyr är också överlägset vad gäller livslängd. Vanligen överlever brodyren själva produkten.

Vi broderar på i stort sett alla textila produkter som inte är för tunna i materialet eller som är och måste behålla sin täthet mot regn eller andra vätskor.

Vi broderar antingen direkt på produkten, så kallad direktbrodyr, eller på en bärare, så kallad applikationsbrodyr, som sedan sys på som ett märke. Det senare kan vara ett kostnads effektiv sätt att jobba med brodyr på då vi kan producera ett större antal märken för applicering på produkt vid behov.

Vi broderar i storleks bredder på upp till 25-28cm.

Det som bestämmer kostnaden för en brodyr är antalet stygn, vilket vanligen hänger ihop med storleken. Antalet färger spelar vanligen ingen roll. En ”normalbrodyr” kan som exempel innehålla 7-8 färger. Vi broderar motiv i storlekar upp till bredd 25-28 cm.

För brodyr av motiv, logotyper eller texter i icke standard format måste ett brodyrprogram tas fram. Vi har över 20 års erfarenhet av att göra våra egna brodyrprogram och håller mycket hög kvalitet på våra arbeten. Kostnaden för programmet tas ut som en engångs kostnad.

På plagg som till exempel kockrockar och tunikor gör vi mycket namnbrodyrer och/eller förtagsnamn i standard typsnitt. Här behövs inget program tas fram och ingen extra kostnad tas ut.

 
   

TRANSFER

Transfertryck är en relativt enkel och många gånger kostnadseffektiv tryckmetod. Siffror på en fotbollströja är ett typexempel på transfertryck.

Motivet som ska tryckas sitter på en bärare och värms fast på produkten i en så kallad transferpress. Tid och temperatur måste vara helt rätt för att det ska fästa ordentligt utan att skada produkten som trycks.

Saker som bestämmer om transfer är rätt metod för produktmärkning är sådant som typ av produkt, antal som ska tryckas, motivet och omsättningshastighet på produkten. Lagtröjor är en typisk produkt som passar för transfer; Olika nummer, olika namn, olika storlekar och bara ett par-tre plagg per person.

 

I fallet med siffror och namn så funkar det ofta med tillgängliga standard format. I de fall där en egen logga eller motiv ska tryckas så måste själva transfern först beställas i ett större antal, vanligen +50st, som sedan lagerhålls av oss eller av kunden själv.

En av fördelarna med transfer är den korta ledtiden efter att själva transfern tagits fram. Finns produkten till hands tycker vi medan kunden väntar.

 

SCREENTRYCK

Det mest klassiska exemplet på screentryck är den tryckta T-shirten. Metoden kan användas på nästan alla typer av textila produkter men kräver ett lite större antal för att vara kostnads effektiv.

Screentryck är den tryckmetod som anses vara av högst kvalitet och ha bäst hållbarhet. Det går också bra att få fram små detaljer i motivet.

Utifrån ett original som digitalt färg separeras skapas schabloner för varje färg som ska tryckas. Enkelt uttryck så fästs schablonen i en ram och färgen pressas igenom och in i tyget. Processen görs för varje färg som ska tryckas varför priset alltid påverkas av antalet färger.

Med olika tekniker och olika typer av färger för textiltryck kan en mängd olika effekter skapas.

 
-
 
 
         KUNDTJÄNST     
BETALNING HANDLA SÄKERT VI SKICKAR MED           INFORMATION
         Tulegatan 39
         113 53 Stockholm
         Sweden
         Telefon 08-15 95 01

         Telefontid
         Mån-Fre 9-16 (12,30-13,30)
 


   Payson logoFAKTURA
     


<a id="celink1" href="https://www.ehandelscertifiering.se/"><img id="ceimg1" alt=""src="https://www.ehandelscertifiering.se/lv5/preload.png"></a><script src="https://www.ehandelscertifiering.se/lv5/bootstrap.php?size=75&amp;url=www.aochm.se&amp;lang=se&amp;autolang=yes&amp;pos=auto&amp;nr=1"defer="defer" type="text/javascript">&nbsp;</script>

 

Priser i: